Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών: Όλοι στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας για τις Βάσεις.


Ανακοίνωση τής Κίνησης Αποστράτων Αστυνομικών: Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών, με πρόσφατη ανακοίνωσή της, είχε χαρακτηρίσει ως επικίνδυνη και πρόκληση για το λαό τη νέα
Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις. Ειδικά αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, οι επεμβάσεις τους σε χώρες της περιοχής μας, οι επιδιώξεις τους για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων των λαών, καθώς και οι ανταγωνισμοί τους με άλλες δυνάμεις, όπως η Ρωσία και η Κίνα.
Είχε τονιστεί ότι η συμφωνία αυτή δεν δίνει προοπτικές για αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δεν αποτελεί μέσο για τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και δεν εξυπηρετεί την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού. Αντίθετα, την εμπλέκει βαθύτερα στις διενέξεις των ιμπεριαλιστών, την καθιστά ορμητήριο  για τις πολεμικές επεμβάσεις τους και στοχοποιεί το λαό μας. Παράλληλα, βεβαιώνει το ρόλο των αμερικανών ως κυρίαρχων και επιδιαιτητών στη χώρα μας, με όσα αρνητικά αυτό συνεπάγεται για την υπεράσπιση των συνόρων μας, της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Όλοι γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ απεργάζονται τη διχοτόμηση της Κύπρου και τη συνδιαχείριση στο Αιγαίο και την ΑΟΖ.
 Η απαίτηση για απόσυρση της  συμφωνίας αυτής αποτελεί παλλαϊκό αίτημα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των φοιτητών, των γυναικών, των συνταξιούχων, όλου του λαού μας.  Η Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών είχε καλέσει όλους τους απόστρατους να καταδικάσουν τη Συμφωνία για τις Βάσεις. Στην κατεύθυνση αυτή και ανταποκρινόμενη στη δημόσια πρόσκληση προς όλο το λαό, της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη Συμφωνία για τις Βάσεις, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 30 Γενάρη και ώρα 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και καλεί όλους τους απόστρατους να παραστούν και ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους, με όλο το λαϊκό κίνημα, για να μην κυρωθεί από τη Βουλή η επικίνδυνη για το λαό Συμφωνία για τις Βάσεις. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια