Ο πιο μεγάλος «εφιάλτης» για την Αστυνομία: Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί και Οφητζήδες...δίνουν ραντεβού στο Ηράκλειο!

Στο κόκκινο είναι από σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις του Ηρακλείου με αφορμή τον αυριανό αγώνα ΟΦΗ- Ολυμπιακού, τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και μια ακόμα
δύσκολη εξίσωση που συγκυριακά συμβαίνει αύριο στο Ηράκλειο, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα με το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν και ΟΦΗ - Παναθηναϊκός στο βόλεϋ!

Έτσι σε μια «διακεκαυμένη ζώνη» θα είναι συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, ενώ στις 4 που είναι ο αγώνας βόλεϋ ΟΦΗ- Παναθηναϊκός, είναι πιθανόν να βρεθούν στο ΒΑΚ και φίλοι του Παναθηναϊκού! Σε μια μικρή χιλιομετρική απόσταση, αυτή η πιθανή τριπλή συνάντηση, κάνει τα αστυνομικά επιτελεία να προχωρούν σε «πολεμικούς» σχεδιασμούς αντιμετώπισης της κατάστασης!

Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός πως θα έλθουν φίλοι του Ολυμπιακού από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά φέτος με οπαδούς μεγάλης ομάδας, καθιστώντας τον κίνδυνο επεισοδίων να κινείται σε υψηλό βαθμό! Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και ο Θεός να βάλει το χέρι του !