Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ραούλ Μπράβο: Είναι τρελό να λένε ότι έστειλα να δολοφονήσουν τον Κοβάσεβιτς

O Ραούλ Μπράβο μιλώντας στα μικρόφωνα της εκπομπής «El Larguero» του ραδιοφώνου Cadena SER, κλήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη σχέση του, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη
Σερβία, με τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και τη συμμετοχή του στην υπόθεση «oikos» διευκρινίζοντας, ότι «ο Κοβάσεβιτς του τηλεφώνησε ανήσυχος, αλλά όλα προέρχονται από ένα… ροζ δημοσίευμα του Τύπου της Σερβίας».
«Δεν έχω πραγματικά ιδέα, με όλη τη δημοσιότητα που έχει δημιουργηθεί από τη περίφημη υπόθεση (oikos). Κάποιος που θέλει να πει κάτι ανόητο το κάνει. Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανησυχώντας για εμένα, είχαμε μια υγιή σχέση. Είναι χαρισματικός, δεν σε βάζει σε προβλήματα. Το να σηκωθείς και να βλέπεις το όνομά σου στην εφημερίδα, λέγοντας μια μέρα ότι έστειλες να τον δολοφονήσουν είναι τρελό. Νέα που αφήνουν το αίμα να τρέχει σαν πυρίτιδα. Οι άνθρωποι γύρω σου ανησυχούν», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας.
«Δεν είχαν κανένα επιχείρημα στο δημοσίευμα. Ο Κοβάσεβιτς μου είπε ότι όλα έρχονται από ένα «ροζ» δημοσίευμα στη Σερβία και του ζήτησα να βγει και να μιλήσει και μου είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει τώρα. Μπορώ να καταγγείλω και να κάνω σε άλλη χώρα μία αγωγή. Θα ξοδέψω πέντε χρόνια και 60.000 και όταν κερδίσω θα μου δώσουν 40.000», συνέχισε.
«Πρέπει να θυμάστε ότι κατηγορήθηκα για δολοφονία και είμαι εδώ για να μιλήσω γι ‘αυτό. Με τον Κοβάσεβιτς δεν μου έχει γίνει κάποια καταγγελία και μπορώ να μιλήσω γι αυτό. Tο άλλο ζήτημα είναι μια δίκη που εκκρεμεί και δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι θέμα δικηγόρων μου και περιμένω να φτάσει η δίκη, παραμένω ήρεμος και θέλω όλα να φανούν. Είχα μια θαυμάσια σχέση με τον Ντάρκο. Ήταν ψέματα ό,τι είπαν. Πέρασαν δύο μέρες για να καλέσω στο τηλέφωνο τον Ντάρκο. Έπρεπε να το κάνω εκείνη την στγμή. Η οικογένειά μου ανησυχούσε. Δε τον κάλεσα. Ο ίδιος ο Ντάρκο, όταν είδε τα νέα, θα έχει φρικάρει. Η σύνδεσή του με την υπόθεση «oikos» είναι ανόητη. Το βλέπεις στις εφημερίδες και ανησυχείς. Δεν έχουμε ούτε δουλειές, ούτε χρέος. Ήταν συμπαίκτης μου και τίποτα άλλο. Πιστεύω ο δικαστής στο τέλος να πει ότι είμαι αθώος γιατί δεν έκανα τίποτα λάθος», πρόσθεσε.
«Παίζω στην Γκάντια και είναι ήσυχα, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και την οικογένεια, περιμένοντας τη δίκη να έρθει».
Τόσο ο Ραούλ Μπράβο, όσο και ο Κάρλος Αράντα κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά σε αθλητικές δραστηριότητες και απάτη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια