Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Σημαντική δωρεά 30 σφραγίδων εισόδου-εξόδου στον αερολιμένα Αθηνών


Κείμενο του Γιώργου Πλαφουντζή: Την 13-01-2020 πραγματοποιήθηκε παράδοση- δωρεά από τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΙΑ (Athens International Airport Eleftherios Venizelos) κ. ΜΠΕΛΙΟ
Γεώργιο στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη παρουσία και των υποδιευθντών της Διεύθυνσης Α/Δ κ ΜΑΝΩΛΗ Νικόλαο, Α/Δ κ.ΦΛΕΒΆΡΗ Παναγιώτη και Α/Υ κ ΜΠΑΚΑΛΩΝΗ Ανάργυρο, τριάντα (30) σφραγίδων εισόδου- εξόδου απο την χώρα,, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα (15.000)€.

Η παραπάνω ευγενική χορηγία είναι αποτέλεσμα της άμεσης ανταπόκρισης σε αίτημα της υπηρεσίας μας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες οι οποίες είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την έλλειψη των συγκεκριμένων σφραγίδων απο τον διαβατηριακό έλεγχο του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΑΙΑ που βρίσκεται πάντα κοντά μας στηρίζοντας το έργο μας.
Ευχαριστούμε και τον κ.Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος στάθηκε αρωγός, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της παραλαβής των εν λόγω σφραγίδων η οποία είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας του Υπουργείου μας.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια