Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένη η οδηγός που παρέσυρε τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό

«Είμαι απίστευτα σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Βρέθηκα στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να πράξω οτιδήποτε διαφορετικό. Εκφράζω τη
βαθύτατη οδύνη μου για τον τελείως άδικο θάνατο ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω…», αναφέρει σε γραπτή δήλωση, που διένειμε ο δικηγόρος της, η 26χρονη οδηγός, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητο της τον νεαρό φίλαθλο από την Βουλγαρία, ο οποίος κυνηγημένος από χούλιγκανς, «έσβησε» στην άσφαλτο.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, έδειξε ως αιτία θανάτου του 28χρονου, τις βαρύτατες κακώσεις σε ζωτικά όργανα, που προκλήθηκαν από τα ελαστικά του οχήματος της νεαρής γυναίκας.  Η 26χρονη, που σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται σε σοκ.
Η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η παρέα από τη Βουλγαρία έτρεξε για να γλιτώσει από τη μανία των κουκουλοφόρων που τους χτυπούσαν με σιδερολοστούς. Ο 28χρονος, χτυπημένος, έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου και τότε πέρασε από πάνω του το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή.


Πηγή: ant1news.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια