Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποινική δίωξη για έξι πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε 20 συλληφθέντες στο Κουκάκι - Σήμερα δικάζονται στο αυτόφωρο

Ποινική δίωξη για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 20  από τους 21 συλληφθέντες μετά τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις καταλήψεις των οδών
Ματρόζου και Παναιτωλίου στο Κουκάκι.


Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες. Για την πρώτη, ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας και βίας κατά αστυνομικών. Για τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια. Και οι 20 παραπέμφθηκαν να δικαστούν τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Νωρίτερα, κατά τη μεταγωγή τους στην Εισαγγελία επικράτησε ένταση έξω από τα δικαστήρια, όταν οι περίπου 50 συγκεντρωμένοι κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών, τους πέταξαν πέτρες, πλαστικά μπουκάλια, καφέδες, ακόμη και πλαστικές καρέκλες από τις καφετέριες επάνω στην πλατεία. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση  χειροβομβίδας κρότου λάμψης, ενώ προχώρησαν σε 4 προσαγωγές και 2 συλλήψεις.


πηγή: ethnos.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια