Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημέρωση για τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλήνιες το 2020


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, για 9η χρονιά εφοδιάζουν τα παιδιά που δίνουν το 2020 Πανελλήνιες Εξετάσεις, με τον οδηγό σπουδών ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Ο Συνεταιρισμός σε συνεργασία με την orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας,

ενημερώνει όλους τους Αστυνομικούς που τα παιδιά τους θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2020, αλλά και τα παιδιά που πηγαίνουν Α΄ και Β΄ Λυκείου, ότι πέραν του οδηγού σπουδών ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, υπάρχουν και τα κάτωθι ατομικά προγράμματα που διεξάγονται σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα και για την υπόλοιπη χώρα υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης των προγραμμάτων με τηλεδιάσκεψη (Skype).

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 ΑΝΑΛΥΣΗ HORIZON Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων

 Συμπλήρωση τεστ. Η συμπλήρωση του Τεστ διαρκεί 40 λεπτά και περιλαμβάνει την ηλεκτρονική συμπλήρωση των ψυχομετρικών εργαλείων Α) Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON και Β) Εργασιακών κινήτρων MOTIVATOR

Συνάντηση. Διαρκεί 1,5 ώρα και περιλαμβάνει την ανάλυση των αποτελεσμάτων των τεστ και τη συμβουλευτική διαδικασία. Στη συνάντηση προτείνεται η συμμετοχή των γονέων, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών.

Περιλαμβάνεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη καθ΄όλη την διάρκεια του έτους σε γονείς και μαθητές.

ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ τελική τιμή, ενώ με την επίδειξη φωτοτυπίας ταυτότητας του γονέα Αστυνομικού (οι συνταξιούχοι ταυτότητα Σωματείου Αποστράτων ή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών) το κόστος είναι στα 80 ευρώ τελική τιμή.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

 Συμπλήρωση τεστ. Διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει την ηλεκτρονική συμπλήρωση των ψυχομετρικών εργαλείων α) επαγγελματικών ενδιαφερόντων HORIZON, β) προσωπικότητας PROFILER και γ) εργασιακών κινήτρων Motivator.

 1η Συνάντηση. Διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει τη συζήτηση του Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού μόνο με τον/την μαθητή/τρια.

2η Συνάντηση. Διαρκεί 1,5 ώρα και περιλαμβάνει την ανάλυση των αποτελεσμάτων των τεστ και την ολοκλήρωση της συμβουλευτικής διαδικασίας, Στη συνάντηση προτείνεται η συμμετοχή και των γονέων, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών.

Περιλαμβάνεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη καθ΄όλη την διάρκεια του έτους σε γονείς και μαθητές.

ΚΟΣΤΟΣ: 170 ευρώ τελική τιμή, ενώ με την επίδειξη φωτοτυπίας ταυτότητας του γονέα Αστυνομικού (οι συνταξιούχοι ταυτότητα Σωματείου Αποστράτων ή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών) το κόστος είναι στα 150 ευρώ τελική τιμή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: ORIENTUM – Αθήνα τηλ. 210-6778777




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια