Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. ενήλικος μετανάστης φέρεται να γεννήθηκε 18 Ιανουαρίου 2020

Τις ελλείψεις και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό θέμα από τις ελληνικές αρχές αποδεικνύει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρνει στο φως της δημοσιότητας
το Thesstoday.gr. Αλγερινός ενήλικος μετανάστης φέρεται με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο να γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020!
Μάλιστα, αν και είναι μόλις… τεσσάρων ημερών (!), παρά το γεγονός ότι στη φωτογραφία στο έγγραφο διακρίνεται ότι πρόκειται για ενήλικα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός 30 ημερών.
Όσο παράλογα κι αν σας φαίνονται αυτά που διαβάζετε συμβαίνουν στο ελληνικό κράτος και αποδεικνύουν πως το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος αντιμετωπίζεται στο… πόδι.
Το συγκεκριμένο έγγραφο, στο οποίο ο ενήλικος από την Αλγερία εμφανίζεται να έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020, εκδόθηκε από υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χορηγήθηκε στον Αλγερινό, προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρχές εφόσον του ζητηθεί, επειδή δεν διαθέτει άλλα επίσημα έγγραφα από την χώρα του. Με το συγκεκριμένο έγγραφο, μάλιστα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός ενός μήνα.
Δείτε το έγγραφο:
έγγραφο, ΕΛ.ΑΣ., μετανάστης, γέννηση

https://thesstoday.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια