Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέοι και οι 15 που κατηγορούνται για δεκάδες κλοπές στο κέντρο της Αθήνας


Είχαν συλληφθεί ή είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους άλλες 100 φορές, κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και συνέχιζαν τις κλοπές και τις ληστείες. Όμως σε αυτή την περίπτωση και οι 15 πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν ταυτοποιήσει τους συλληφθέντες σε τουλάχιστον 20 κλοπές από οχήματα. 21 κλοπές τσαντών και πορτοφολιών και δύο ληστείες. Η δράση της συμμορίας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο σε Εξάρχεια, Ομόνοια, Σύνταγμα, Ακρόπολη και Άγιο Παντελεήμονα. 

Τα μέλη τη συμμορίας δραστηριοποιούνταν καθημερινά και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας ως «καβάτζα» δωμάτια ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Δεν δούλευαν και ζούσαν μόνο από τις ληστείες, τις κλοπές και τα ναρκωτικά. Όταν συλλαμβάνονταν δήλωναν ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και διαμονής για να δυσκολέψουν την ταυτοποίησή τους.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες άλλων έξι ατόμων που είναι μέλη της συμμορίας και δεν έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο και οι 21 να εμπλέκονται σε περισσότερες ληστείες και κλοπές.

 

Του Σπύρου Λεβειδιώτη




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια