Αστυνομικός ο πρώτος Έλληνας στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων


Πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2020 στο 15ο Διεθνής Φεστιβάλ τρεξίματος  Υπεραποστάσεων στο Ελληνικό ο δημοφιλέστερος αγώνας τρεξίματος 24 ωρών .
Πρώτος  Έλληνας αναδείχθηκε ο Υπαρχιφύλακας Βαμβακιδης Αλέξανδρος του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας αφού διένυσε σε 24 ώρες 202,4km/125.24miles και 12ος γενικής ανάμεσα σε 78 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Από το facebook Triathlon Club Corinth Canal

Μεγάλη περηφάνια, συγκίνηση και τιμή για τον Κορίνθιο αθλητή του συλλόγου μας, δρομέα υπεραποστάσεων και Σπαρταθλητή Αλέξανδρο Βαμβακίδη Alexandros Vamvakidis για το σημερινό του νέο επίτευγμα.
Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ελληνικό Αττικής, κατάφερε να διανύσει σε 24 ώρες 202,4km/125.24 miles τερματίζοντας πρώτος Έλληνας και 12ος ανάμεσα σε 78 αθλητές από όλο τον κόσμο.
Αλέξανδρε, το σωμ...
ατείο σου "TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL" και όσοι σε γνωρίζουμε σου ευχόμαστε Καλή Αποκατάσταση, Υγεία και πάντα επιτυχίες στην αθλητική σου πορεία !!!
Συγχαρητήρια και πάλι !!!!!!!