Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τους 1500 Ειδικούς Φρουρούς


Τί επισημαίνει μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο Θανάσης Κατερινόπουλος
Λένε ότι επί εποχής διακυβέρνησης της χώρας από την ΕΡΕ, κυκλοφορούσε η εξής φράση που είπε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης σε Αρχηγό της Χωροφυλακής» «Αρχηγέ μου εγώ τον ψηφοφόρο μου στον έστειλα να τον ντύσεις και όχι να μετρήσεις το μπόι του" κάνοντάς  του αυστηρή παρατήρηση.

Λένε ότι άλλαξαν οι καιροί και δεν είναι έτσι σήμερα .

Ενίσταμαι ,διότι πριν δυο μήνες με διαδικασίες εξπρές προσέλαβαν 1500 Ειδικούς Φρουρούς, με διαδικασίες και εκπαίδευση εξπρές τους εκπαίδευσαν (;) και άκουσαν άκουσαν τους τοποθέτησαν"" στο στόμα του Λύκου, «στην Ομάδα ΔΙΑΣ.

Το χειρότερο, σε κάθε μοτοσυκλέτα θα επιβαίνει ενας παλιός και έμπειρος Αστυνομικός με έναν νέο και ανεκπαίδευτο, μέχρι χθες Πολίτη, που ακόμα δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται.

Αλήθεια τότε για ποιο λόγο οι δόκιμοι αστυφυλακές να εκπαιδεύονται(σωστά)δυο χρόνια;

Ρε λεβέντες πολιτικοί Ηγέτες σε περίπτωση εμπλοκής τι θα γίνει, ποιος θα σώσει ποιόν;

Επειδή είναι Θέμα χρόνου να έχουμε τραγικό Συμβάν, αλλοίμονο στα παιδιά και στους δικούς τους ανθρώπους, εσείς ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιους Συνδικαλιστοπατέρες που εμφανίζονται ως Κυβερνητικοί εκπρόσωποι στα ΜΜΕ και έχουν για όλα άποψη, έκτος από το παραπάνω ""καυτό""από πολλές πλευρές.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να διαψευστώ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια