Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Xίλιες και μία Ιστορίες: Στις 22 Δεκεμβρίου η παράσταση για τα παιδιά των αστυνομικών της Ένωσης Ν/Α Αττικής


Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και το Εθνικό Θέατρο, παρουσιάζουν την Παιδική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση:


«ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

Η Ένωσή μας και το Εθνικό Θέατρο, παρουσιάζουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00΄, την Παιδική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση “Χίλιες και μία ιστορίες”.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί, για τα παιδιά των μελών μας, στο Εθνικό Θέατρο, οδός: Πανεπιστημίου αρ. 48 στο REX στην σκηνή Ελένης Παπαδάκη στο ισόγειο.

Μία νυχτερινή παιδική κωμωδία που διαρκεί 1000 και μία νύχτες! Μπορεί μία ιστορία ν’ αλλάξει τη μοίρα σου; Χίλιες και μία ιστορίες που κρατούν ένα ολόκληρο παλάτι ξύπνιο, που μαλακώνουν την καρδιά, που σώζουν τελικά τον κόσμο. Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η συλλογή παραμυθιών και ιστοριών Χίλιες και μια νύχτες, αποτελεί την έμπνευση για την παράσταση που ζωντανεύει φέτος στο Μικρό Εθνικό, σε διασκευή του αγαπημένου θεατρικού συγγραφέα των παιδιών, Μάικ Κέννυ και σε σκηνοθεσία Βάσιας Ατταριάν και Μυρτώς Μακρίδη. Ένα έργο που μιλά για τα παραμύθια και τις ιστορίες μας, αυτήν την κωδικοποιημένη γνώση που περνά από την μια γενιά στην άλλη, από μητέρα σε παιδί, δίπλα στο μαξιλάρι, με λίγο ή καθόλου φως.

Στο τέλος της παράστασης σας περιμένουν γλυκίσματα και εδέσματα συντροφιά με τον Αϊ Βασίλη.

Προσκλήσεις για την παράσταση θα διατίθενται δωρεάν, από την Δευτέρα 09/12/2019, στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, οδός: Βορείου Ηπείρου αρ. 50 Άνω Γλυφάδα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής καθημερινά (εκτός Κυριακής), από 08:00 έως 14:00 τηλέφωνο 210-9620840.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια