Ένα και μόνο υλικό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις πιο νόστιμες και τραγανές τηγανητές πατάτες! [vid]



Θέλεις να φτιάξεις τις πιο νόστιμες και τραγανές τηγανητές πατάτες, αλλά, αν και έχεις δοκιμάσει τα πάντα, δεν πετυχαίνεις με τίποτα το αποτέλεσμα που απολαμβάνεις όταν τρως έξω;

Ο τρόπος για να φτιάξεις τις πιο νόστιμες τηγανητές πατάτες που θα ξεχωρίζουν για την τραγανότητά τους είναι το αλεύρι.

Αρχικά, επίλεξε πατάτες ιδανικές για το τηγάνι ή πιο παλιές που θα έχουν λιγότερη υγρασία. Έπειτα κόψε τις πατάτες, βάλ’ τες σε κρύο νερό μαζί με αλάτι και άφησέ τες για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μαγείρεψε τις πατάτες σε νερό που βράζει μέχρι να αρχίσουν να μαγειρεύονται. Βγάλε τις πατάτες και άφησέ τες να κρυώσουν καλά. Έπειτα, άπλωσε σε ταψί τις πατάτες και ρίξε από πάνω το αλεύρι (μια κούπα) ανακατεύοντάς τες καλά. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις πάπρικα, αλάτι και ξερό σκόρδο.

Τηγάνισε τις πατάτες λίγες λίγες σε καυτό λάδι μέχρι να γίνουν χρυσαφένιες. Απόλαυσε τις πιο νόστιμες πατάτες ever.

Δες το βίντεο:



Πηγή: queen.gr