Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Silver Alert τίμησε τον Γιώργο Τσούκαλη

Η υπηρεσία Silver Alert διοργάνωσε μια ιδιαίτερη ημερίδα με θέμα: "Το φαινόμενο εξαφάνισης ενηλίκων, οι αιτίες που το προκαλούν και η συμβολή της υπηρεσίας Silver Alert". Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης που έγινε με πρωτοβουλία του αεικίνητου προέδρου της υπηρεσίας Γεράσιμου Κουρούκλη στις 23 Δεκεμβρίου 2019 στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη στην Αθήνα παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της υπηρεσίας Silver Alert από την 10ετή λειτουργία της, ενώ ανακοινώθηκαν τα σχέδια και οι προτάσεις της υπηρεσίας για το μέλλον. Επώνυμοι ομιλητές έδωσαν την διάσταση του θέματος από διαφορετικές οπτικές.



Ο Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Silver Alert για την πολυετή δράση του και για τον απαράμιλλο εθελοντισμό του.
 
 

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την πολυετή εξαιρετική συνεργασία με την υπηρεσία Silver Alert, σε εκπροσώπους ιδρυμάτων, εκπροσώπους αρχών, δημοσιογράφους υπουργούς – βουλευτές, φορείς εθελοντών και μεμονωμένους εθελοντές. Ειδική αναγνώριση αποδόθηκε στον μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια