Δωρεά των Συνοριακών Θεσσαλονίκης για την επαναλειτουργεία του προσομειωτή -FATS του Τμήματος Εκπαιδεύσεως

Διαβάστε την ανακοίνωση


Στις 2-7-2019 στην Ετήσια Τακτική μας Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα να λάβουμε μέριμνα σε πρώτη φάση για να επαναλειτουργήσει ο προσομειωτής - FATS στο τμήμα Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης .
     Πράγματι ,πριν από λίγες  ημέρες η Ένωση μας κάλυψε με ικανό χρηματικό ποσό το τεχνικό σκέλος (Ειδικός Τεχνικός της Αρμόδιας Εταιρείας) της επαναλειτουργίας του προσομειωτή-FATS.
      Οφείλουμε να συγχαρούμε το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης  κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της σημαντικής οικονομικής δαπάνης που απαιτήθηκε για την επαναλειτουργία του προσομειωτή - FATS πλην του τεχνικού σκέλους ,μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας του .
      Η Ένωσή μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των αξιότιμων συναδέλφων από το τμήμα εκπαίδευσης στους οποίους όλοι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης οφείλουμε πολλά!!!
     Έτσι λοιπόν ναι μεν είμαστε ικανοποιημένοι επειδή ο προσομειωτής-FATS θα επαναλειτουργήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ,όμως οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης αξίζουν ένα καινούργιο νέας τεχνολογίας προσομειωτή - FATS .Η Ένωση μας θα πραγματοποιήσει τις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αγοραστεί ένας νέας τεχνολογίας προσομειωτής-FATS.
Μετά τιμής,
 
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ