Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα όσα ρωτούν για το σεξ άνδρες και γυναίκες τον Dr Google



Ερωτήσεις και απορίες σχετικές με το σεξ που δεν μπορούν εύκολα να ειπωθούν, φαίνεται ότι κάνουν άνδρες και γυναίκες στον Dr Google.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή μηχανή αναζήτησης, οι τοπ πέντε ερωτήσεις που έγιναν στον Dr Google σχετικές με το σεξ είναι:

Τι είναι το ghosting;

Η Google έδωσε από τα στατιστικά της την πρώτη θέση στην αναζήτηση του συγκεκριμένου dating trend στο ποσοστό του 41%. Το ghosting σημαίνει η εξαφάνιση με σκοπό τη διακοπή μίας σχέσης, έτσι ξαφνικά.

Αν κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού, τι γνώμη θα σχηματίσει κάποιος για εμένα;

Η ερώτηση αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση, καθώς άπαντες, όπως φαίνεται, αναρωτιούνται πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει σεξ με κάποιον.

Να βγω με έναν συνάδελφό μου ή όχι;

Το γεγονός ότι το σεξ είναι πάρα πολύ συχνό στο εργασιακό περιβάλλον, είναι γνωστό και πράγματι αποτελεί  μια πραγματικότητα η οποία φαίνεται ότι απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

Τί είναι το breadcrumbing ή gaslighting;

Ο όρος gaslighting προέρχεται από την ταινία Gaslight όπου ένας χειραγωγός σύζυγος πείθει τη σύζυγό του να αμφισβητεί συνεχώς τις σκέψεις, τις ενέργειες και τις αναμνήσεις της για να την ελέγξει.


Πηγή: healthreport.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια