Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη κι ανακρίνεται ο οδηγός του τζιπ που εγκατέλειψε νεκρό μοτοσικλετιστή στη Συγγρού

Στα χέρια των αστυνομικών της Τροχαίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο οδηγός του μοιραίου μαύρου τζιπ που παρέσυρε το απόγευμα της Κυριακής μοτοσικλετιστή στη
λεωφόρο Συγγρού και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα όπου και άφησε τη τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του bloko.gr ο οδηγός δεν έχει τα χαρακτηριστικά ασυνείδητου εγκληματία και παρουσιάζει ενδιαφέρον η εκδοχή που θα παραθέσει, καθώς ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέταση του. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, αξιοποιώντας ένα "θολό" βίντεο στο οποίο καταγράφηκε τμήμα της πινακίδας, κατάφεραν με διάφορους αριθμητικούς συνδυασμούς να βρουν τα στοιχεία κυκλοφορίας του τζιπ και κατ' επέκταση τον ιδιοκτήτη του.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα της καθόδου, στο ύψος της οδού Λαγουμιτζή. Σύμφωνα με την προανακριτική έρευνα το τζιπ μεγάλου κυβισμού έκλεισε τον μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο δεξί πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια