ΠΟΣΥΦΥ: Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Πελαγία

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας


Ένα μικρό κορίτσι, η 13χρονη Πελαγία από τη Σερβία, μαθήτρια της 2ης τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης, που εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενείται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Ξάνθη, αντιμετωπίζει  ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Στην 6η Δημοτικού και σε ηλικία 9 ετών, κατά την διάρκεια αγώνων αντοχής, έπειτα από σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (αδένωμα υποφύσεως) και πριν από τέσσερις περίπου μήνες χειρουργήθηκε. Το τελευταίο διάστημα η μικρή Πελαγία αντιμετωπίζει επώδυνους πονοκεφάλους λόγω ραγδαίας αύξησης των διαστάσεων του αδενώματος και σε πρώτο στάδιο, απαιτείται, να υποβληθεί άμεσα, σε ακτινοχειρουργική επέμβαση με CyberKnife® (πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής).
Για την πρώτη αυτή επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σε κλινική του ομίλου ¨ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ¨ στην Αθήνα, έχει ήδη συγκεντρωθεί ποσό 4.000 περίπου ευρώ, ενώ απαιτούνται πολύ περισσότερα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προγραμματισμό της.
Καλούμε τις Ενώσεις – Μέλη μας / Π.Ο.ΣΥΦ.Υ. αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να συνεισφέρουν,  καταθέτοντας συμφώνα με τις δυνατότητες τους, ώστε η μικρή Πελαγία να υποβληθεί άμεσα στην επέμβαση που απαιτείται.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK: 0026 0116 58 0201020390
IBAN: GR2302601160000580201020390
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: JEVITC NEMANJA (ο αδερφός της 13χρονης Πελαγίας).