Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεκίνησε η λειτουργία του Γραφείου Δ.Ε.Ε στην Υ.Α.Β/Α.Α


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Την 06-12-2019 πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας του πολυλειτουργικού σταθμού εργασίας (AFIS) που δημιουργήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, στο Μαρούσι. Το γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από ώρες 08:00-22:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα & Αργίες θα λειτουργεί από ώρες 08:00-14:00. Αρχικά θα εξυπηρετούνται οι συνοδείες των Τμημάτων Ασφαλείας της αρμοδιότητας της Υ.Α.Β/Α.Α και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εξυπηρετούνται και οι υπόλοιπες υπηρεσίες των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Β/Α Αττικής.

 Η λειτουργία σταθμού ΔΕΕ στην Βορειανατολική Αττική, το οποίο ήταν και πάγιο αίτημα της Ένωσής μας, θα απαλλάξει τους Συναδέρφους από την ταλαιπωρία που βίωναν όλα αυτά τα χρόνια με τις μετακινήσεις μέχρι την έδρα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, αφού πλέον όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα απαιτούνται, θα πραγματοποιούνται στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής στο Μαρούσι.

 Η Ένωση μας συγχαίρει όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για την δημιουργία του εν λόγω σταθμού και δηλώνει ότι θα στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και ενέργειες οι οποίες γίνονται προς όφελος των Συναδέλφων.


πηγή: easybaa.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια