Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αρβανίτη


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας διοργάνωσε φιλικό αγώνα μπάσκετ, με μεγάλη επιτυχία, στη μνήμη του αειμνήστου συναδέλφου μας και μέλους της Ε.ΑΣ.Υ. Φθιώτιδας  Αρχιφύλακα ΑΡΒΑΝΙΤΗ Κωνσταντίνου, ο οποίος τη 15η Ιουλίου του 2015, υπηρετών στο Α.Τ. Αμφίκλειας, έχασε τη ζωή του από την επάρατο νόσο. 

     Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 22-12-2019 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΄΄Χαλκιοπούλειο΄΄, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Κυρμανίδη, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθύμιου Καραΐσκου, του αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Απασχόλησης, Εμπορίου και  Επιχειρηματικότητας κ. Παναγιώτη Φώσκολου, της αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κ. Αμαλίας Ποντίκα, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγου κ. Γιώργου Κανέλλου, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας Αστυνομικού Διευθυντή κ. Φούρλα Δημητρίου, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μουτσώκου Χρήστου, του προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργου Μπράνη, του συναδέλφου κ. Αχιλλέα Μπογδανίδη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας, ο οποίος συμμετείχε και στον αγώνα, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας και του προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Φθιώτιδας κ. Μενελάου Χάψα καθώς και άλλων συναδέλφων και πλήθους κόσμου. Τη σχετική ομιλία και τον χαιρετισμό έκανε ο κ.  Νίκος Τριανταφύλλης,  Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, ο οποίος ήταν και κουμπάρος του Αρχιφύλακα Κώστα Αρβανίτη.
 
 

     Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο αυτής, κ. Κοσμά Τσιαμάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας για τη διεξαγωγή του αγώνα, τον προπονητή της ομάδας της Ένωσής μας τον κ. Χρήστο Καραπέτσα καθώς και την γιατρό του αγώνα κ. Αλεξάνδρα Βεντούρη, περιφερειακή ιατρός Μώλου – Στυλίδας, οι οποίοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

     Να τονίσουμε για την ιστορία ότι ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με σκορ 61-55, παρότι το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία μπροστά στον σκοπό της διοργάνωσης και οι παρευρεθέντες χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης.
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια