Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός και παπάς κατηγορούνται για εικονική κλοπή εξαρτημάτων αυτοκίνητου για την αποζημίωση


Με ένα ευφάνταστο τρόπο αστυφυλακές που υπηρετεί στην Πάτρα φέρεται να έπεισε ιερωμένο να δηλώσει κλοπή εξαρτημάτων στο αυτοκίνητό του αξίας άνω των 10.000 ευρώ με στόχο τα χρήματα της ασφαλιστικής εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης μετά από σχετική υποβολή πορίσματος των τεχνικών της εταιρίας διαπίστωσαν ότι οι ασφάλεια του αυτοκινήτου είχε γίνει λίγες μόνο ημέρες πριν και το κυριότερο ο τρόπος αφαίρεσης των εξαρτημάτων προϋπέθετε ''πολυήμερη'' εργασία και σε κλειστό χώρο αντί του υπαίθριου που είχε δηλώσει πως ήταν σταθμευμένο ο ιερέας τις τελευταίες ημέρες το Ι.Χ. του.

Ο ιερέας που οδηγήθηκε στη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών στην οποία είχε κάνει και τη δήλωση της κλοπής ομολόγησε επικαλούμενος τύψεις συνείδησης ότι στην απάτη τον είχε εξωθήσει αστυνομικός-αστυφύλακας που υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής με τον επιπρόσθετο ισχυρισμό πως είχε ξανακάνει το ίδιο τέχνασμα και με άλλους με επιτυχία.

Ο αρχιφύλακας ο οποίος και αυτός συνελήφθη φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα. Ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως την υπόθεση την έχουν αναλάβει πλέον οι ''Αδιάφθοροι'' της ΕΛ.ΑΣ. καθώς προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχή του αστυνομικού σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις ενώ αναμένεται να εξεταστούν και άλλες που ξεπερνούν τις 10.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια