Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας


Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2019, το πρωί, σε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας:
  • το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,
  • η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα των σχολών χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, η οποία παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και
  • ο Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης, που έψαλαν τα κάλαντα και παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Επίσης, παρέστησαν o Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τέλος στα παιδιά, στο προσωπικό του Μικτού Τμήματος Μουσικής και της χορευτικής ομάδας, στον Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» και στο Κέντρο Ελληνικής Τέχνης, προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια