Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος


Παρουσία του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας Στρατηγού (ε.α.) Βασίλειου Παπαγεωργίου ο οποίος εκπροσώπησε τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Π.Σ. Βασιλείου Ματθαιόπουλου, του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων Αντιστράτηγου Π.Σ. Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Υποστήριξης Αντιστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου, του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγου ΠΣ Νικόλαου Σπαή, του Διοικητή Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγου ΠΣ Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου και του Επιχειρησιακού Συντονιστή με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Πετρούτσου, ακούστηκαν και φέτος τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τις μπάντες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Προεδρικής Φρουράς, στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.

 


Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Ματθαιόπουλος, στην ημερήσια διαταγή που ανέγνωσε, απευθυνόμενος σε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, τόνισε μεταξύ άλλων: «[…] Κάθε χρόνος που περνά αφήνει πίσω του γνώσεις και εμπειρίες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε, να διδαχθούμε από αυτές και με συλλογική προσπάθεια, να συνεχίσουμε και το 2020 το έργο μας, που έχει ως κύριο άξονα του την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας. Εύχομαι οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και κάθε μέρα της νέας χρονιάς να είναι για όλους μας, ημέρες χαράς, προσφοράς και ευτυχίας τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό βίο που διανύει ο καθένας μας.  […]».

 


Εν συνεχεία, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Στρατηγός (ε.α.) Βασίλειος Παπαγεωργίου στην ομιλία του συνεχάρη για μια ακόμη φορά τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι εκτελούν τα καθήκοντα τους με προθυμία, ζήλο και αυταπάρνηση και φέρουν εις πέρας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη δύσκολη αποστολή τους. Για το νέο έτος ευχήθηκε σε όλους υγεία, πρόοδο και ευημερία.

 



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και πυροσβέστες από Διευθύνσεις και Τμήματα του Α.Π.Σ. και των Π.Υ. Αττικής, συνταξιούχοι συνάδελφοι, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και συνδικαλιστικών φορέων, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια