Πώς θα καταλάβετε ότι δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι;


Φυσικά, σε ένα ζευγάρι θα πρέπει να υπάρχει αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίος συμβιβασμός για να διαρκέσει η σχέση.

Πέρα, όμως, από αυτά, θεμέλιος λίθος μιας σχέσης είναι και το σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, στην περίπτωση που οι ερωτικές επαφές είναι μια στο τόσο και χωρίς να υπάρχει χημεία, τότε έχει αποδειχθεί ότι οι σχέσεις κλονίζονται.

Δείτε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ταιριάζετε σεξουαλικά:

Σεξ με πρόγραμμα

Όταν το σεξ μπαίνει σε πρόγραμμα και δεν είναι αυθόρμητο, τότε αποτελεί σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα ιστοσελίδα γνωριμιών, απέδειξε ότι οι ερωτικές επαφές από τις οποίες απουσιάζει το στοιχείο της έκπληξης είναι ένα σημάδι που μεταφράζεται από τους συντρόφους ως έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος.

Δεν βρίσκεται στον «σωστό» ρυθμό

Η ερωτική επαφή, για να αποδώσει το μάξιμουμ των… δυνατοτήτων της, απαιτεί συγχρονισμό. Αν, παρά τις προσπάθειες, δεν έχετε βρει τη λύση ως προς αυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Σεξ με το κινητό

Όλο και περισσότερες έρευνες συμπεραίνουν ότι τα νέα ζευγάρια όταν κάνουν σεξ έχουν το νου τους στην τηλεόραση και στο κινητό. Κάνετε σεξ μόνο από υποχρέωση και σε ειδικές περιπτώσεις.

Έλλειψη συγχρονισμού

Δεν συγχρονίζεστε ως προς το πότε θέλετε να κάνετε σεξ. Ο ένας επιθυμεί, όταν ο άλλος είναι κουρασμένος συστηματικά.

Απουσία οργασμού

Οι ερωτικές σας επαφές δεν οδηγούν και τους δυο στην κορύφωση. Για ταυτόχρονο οργασμό ούτε λόγος, επισημαίνουν οι ειδικοί, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο ταυτόχρονος οργασμός είναι πραγματικότητα μόνο όταν το ζευγάρι βρει τον δικό του ρυθμό.


Πηγή: healthreport.gr