Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία του ΠΑΟΚ: Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι


Το κουβάρι όσων συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ συνεχίζει να ξετυλίγεται φέρνοντας στην επιφάνεια απίστευτα περιστατικά. Σαν να μην έφτανε η... επιτροπή υποδοχής με άγριες διαθέσεις από «φουσκωτούς» με διαπιστεύσεις (!) στην αποστολή του Δικέφαλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην καταγγελία προς την ΕΛ.ΑΣ. πως ο σέντερ φορ της ομάδας Κάρολ Σφιντέρσκι δέχθηκε απρόκλητο χτύπημα από άνδρα των ΜΑΤ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να καταγγείλει στα αρμόδια όργανα πως αστυνομικός χτύπησε με την ασπίδα του (!) τον Πολωνό άσο -στο χέρι- κατά την είσοδο των ομάδων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως για καλή του τύχη, δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό που δεν θα του επέτρεπε να αγωνιστεί.


Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά από τον ΠΑΟΚ: «Είναι απορίας άξιον, πώς είναι δυνατόν η αστυνομία που υποτίθεται ότι έχει ρόλο να προστατεύει την ομάδα από χούλιγκανς, όχι μόνο να επιτρέπει στους τελευταίους να σουλατσάρουν, να προπηλακίζουν κλπ., αλλά και να επιτίθεται ποδοσφαιριστές»...

 

πηγή: ethnos.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια