Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη αστυνομικός γιατί έκαψε την ελληνική σημαία

Ένα εντυπωσιακό περιστατικό με αστυνομικό που έβαλε φωτιά σε ελληνική σημαία, το ξημέρωμα της Πέμπτης , σε περιοχή των Πατησίων, απασχολεί -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»-  την 
ΕΛ.ΑΣ.  Μέχρι στιγμής είχαν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστες κυρίως αντιεξουσιαστές ή αλλοδαπούς όμως είναι η πρώτη φορά που στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας προχωρά ένστολος.
Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο. Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην  οδό Αγίας Λαύρας, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου υπήρχε και σχετικό μικρό πανηγύρι. Πολίτες ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και επί τόπου έφθασαν αστυνομικοί που έκπληκτοι διεπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει φωτιά στο εθνικό σύμβολο ήταν …συνάδελφός τους, τον οποίο και συνέλαβαν. Ο 43χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση ενώ επικαλέστηκε και προσωπικά προβλήματα. Όμως φέρεται να προσέθεσε ότι  προχώρησε σε αυτή την πράξη λόγω και της αντιπάθειάς του σε ακροδεξιούς, χωρίς να αποσαφηνίζει οτιδήποτε  περαιτέρω.

Βασίλης Λαμπρόπουλος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια