Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α στηρίζει τη Μυρτώ και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας


Σε λίγη ώρα ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
AFISA

Τουρνουά «Αγάπης και φιλίας» για τη Μυρτώ της Πάρου στην Γλυφάδα

Η Ένωσή μας, με αγνά αισθήματα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον συνάνθρωπο, αρωγός και συμπαραστάτης, δίνει το παρόν για έναν Ιερό σκοπό, στέλνοντας ανθρώπινο μήνυμα ενόψει των Χριστουγέννων.
KALLIAKMANIS

Ειδικότερα την ερχόμενη Κυριακή 15/12/2019 από τις 11:00΄ το πρωί έως και την 15:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Γλυφάδας (Φοίβης 14 και Μεταξά), η Ένωσή μας συμμετέχει, με την αιγίδα της αλλά και με δική της ομάδα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, την 22χρονη Μυρτώ της Πάρου, τη Μυρτώ της καρδιάς μας.

Πρόκειται για ένα Τουρνουά «Αγάπης και Φιλίας» το οποίο θα δώσει χαρά και ελπίδα. Ο σκοπός διεξαγωγής του είναι φιλανθρωπικός, καθώς πραγματοποιείται, για την υποστήριξη της Μυρτούς και την στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας.
1173C40C ADB1 4D46 A1E1 C13CF1821558 thumbnail list

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν Είκοσι (20) φορείς και πραγματοποιείται πέραν της δική μας αιγίδας, με την αιγίδα των Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας – Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, το Υπουργείο Πολιτισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την ΔΥΟ, τη ΣΤΑΣΥ, την UNESCO Νοτίων Προαστίων, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, την Molten, την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, το ART TV, το Σπορ FM, DDAY, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τον Όμιλο Ξυνή, το Θουκυδίδειο, το Couros Club και το Ζευς.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει και η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής με την ομάδα της.
BIBLIO GIA THN MYRTW

Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας. Η μικρή Μυρτώ θα υποστηριχθεί με την αγορά ενός μικρού βιβλίου με τίτλο: «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά», για το οποίο κάθε ένας θα δίνει ό,τι ποσό έχει τη δυνατότητα, τα χρήματα του οποίου, θα συνδράμουν ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ρωσία για την θεραπεία της.
synanthsh

Καλούμε όλα μας τα μέλη, αλλά και όποιον/α επιθυμεί, να έρθει σε αυτό το ιδιαίτερο Τουρνουά. Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τις ευάλωτες κοινωνικές κατηγορίες. Η συμμετοχή μας και η συνδρομή μας μπορεί να είναι μικρή, όμως αθροιστικά είναι μεγάλη. Πέραν των υλικών αγαθών και των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν για τους Ιερείς σκοπούς που προαναφέρθηκαν, παράλληλα είναι και ένα μήνυμα πως «είμαστε όλοι μία οικογένεια και είμαστε όλοι στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη».

Σας περιμένουμε όλους και όλες για ένα Τουρνουά ζωής!!!!

                                                                                         Για το Δ.Σ.
                                                -Ο-                                                                                                    -Ο-
                                          Πρόεδρος                                                                                     Γεν. Γραμματέας
                           ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                     ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος





πηγή: eaynaa.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια