Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φυλλάδια σε οδηγούς από το Τμήμα Τροχαίας Αργολίδας στο Ναύπλιο


Με ευχές και χρόνια πολλά αλλά και με μηνύματα οδικής ασφάλειας, ασφαλούς οδήγησης και με στόχο αυτές οι γιορτές να είναι αναίμακτες το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης τμήματος τροχαίας Αργολίδας προχώρησε σε μια πολύ καλή πρωτοβουλία το πρωί της Τρίτης, παραμονή των  Χριστουγέννων, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια σε διερχόμενους οδηγούς, στο κέντρο του Ναυπλίου.

Παράλληλα, εφαρμόζονται ήδη τα έκτακτα μέτρα τροχαίας, με αυξημένη τροχονομική σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, βεβαιώνονται σχετικές παραβάσεις και η παρουσία του προσωπικού της τροχαίας θα είναι εμφανής όλο το διάστημα των εορτών 
Σκοπός της παρουσίας είναι η διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών και η αύξηση του αριθμού της οδικής ασφάλειας. Αυτό θα επιτευχθεί με την καθημερινή αστυνόμευση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο , αλλά και μέσα στην πόλη, σε σημεία αυξημένης κίνησης, λόγω των εορτών. 
Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν ότι θα βεβαιώνονται επικίνδυνες παραβάσεις , του σκληρού πυρήνα του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας, που είναι αυτές που οδηγούν στην πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων. 
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί με ειδικά συνεργεία ελέγχου μέθης, τόσο τις απογευματινές, όσο και τις βραδινές ώρες.
Επίσης, θα αστυνομευθούν τα σημεία εκείνα στα οποία παρατηρούνται τροχαία ατυχήματα, με εμφανή παρουσία, ώστε να αποτραπούν οι επικίνδυνες παραβάσεις!
Με την ευκαιρία των Εορτών το Τμήμα Τροχαίας Αργολίδας εύχεται καλά Χριστούγεννα , καλή χρονιά, χωρίς κανένα τροχαίο ατύχημα! 
Οι συμβουλές προς τους οδηγούς: 

Μην οδηγείς αν έχεις καταναλώσεις αλκοόλ 
Μην παραβιάζεις τα όρια ταχύτητας 
Φόρα πάντοτε ζώνη ασφαλείας 
Τοποθέτησε τα παιδιά σου στο πίσω κάθισμα και φόρεσέ τους ζώνη ασφαλείας 
Σε περίπτωση που οδηγείς μοτοσικλέτα, φόρα κράνος και εσύ και ο συνεπιβάτης 
Μην κάνεις αντικανονικά προσπεράσματα 
Μην μιλάς στο κινητό ενώ οδηγείς’ 
Μην παραβιάζεις τους φωτεινούς σηματοδότες 
Σεβάσου τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων 
Πριν ξεκινήσεις έλεγχε την ορθή και ασφαλή κατάσταση του αυτοκινήτου σου



πηγή: argolikeseidhseis.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια