Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Eίδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, και σε κοινωνικές Υπηρεσίες των Νομών, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 
Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Νήσου προσέφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.
 
 

Συγκεκριμένα:
 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης, την 20.12.2019 επισκέφθηκε και προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχο Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

 

Την 20.12.2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Αστυνομικός Διευθυντής Σπυριδάκης Νικόλαος, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική Υπηρεσία του Ηρακλείου.

 
Την 23.12.2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Γεώργιος Λυμπινάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική δομή των Χανίων.

 
 

Την 20.12.2019 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης, προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.
 
 



Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια