Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μίλτος Χατζηανεστιάδης: Το αρχηγείο διαλύει τις οικογένειες μας

Παραθέτουμε άρθρο του Μίλτου Χατζηανεστιάδη από την Ένωση Θεσσαλονίκης: Έχει περάσει ένας μήνας από τη διαμαρτυρία για τις μετακινήσεις των αστυνομικών της ΥΑΤ στα νησιά του
βορειοανατολικού Αιγαίου και το Αρχηγείο συνεχίζει να αδιαφορεί για την διάλυση των οικογενειών μας στέλνοντας διαταγές και ζητώντας μονίμως τρεις διμοιρίες ΥΑΤ Θεσσαλονίκης .Το εύκολο γιαυτον που διοικεί είναι να υπογράφει μια διαταγή στέλνοντας 45 ατομα κάθε μηνα μακριά από το σπίτι τους μακριά από την οικογένεια τους. Το δύσκολο είναι να βλέπει απέναντι του ανθρώπους και όχι αριθμούς.
Πλεον πολλοι συνάδελφοι που υπηρετούν πολλά χροννια στη ΔΑΕΘ και έχουν δώσει και την ψυχή τους θα κοιτάξουν την οικογένεια τους δεν θα περιμένουν μια κόλα Α4 κάθε 28 ημέρες να τους καταστρεφει τη ζωή και την οικογένειά .
Όλα αυτά τα χρονια του μεταναστευτικού προβληματος βάλαμε πλάτη αλλά αυτό που γίνεται το τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κανείς μα κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαλύει τις ψυχές των παιδιών μας και τις σχέσεις μας με τις συζύγους μας .
Άραγε το Αρχηγείο το οποίο θα στείλει την διαταγη εντός των επόμενων ημερών και πάλι ζητώντας 3 διμοιρίες, γνωρίζει ότι λόγω αδειών δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός.Τι θα κάνει; Θα διατάξει αυτούς που επέστρεψαν στις 13 Δεκεμβρίου να φύγουν πάλι στις 28;Θα διατάξει πάλι κάποιους να πάνε με το ζόρι αφηνωντας τα παιδιά τους πίσω ημέρες εορτών ;
Πρόσφατα το ίδιο Αρχηγείο διέταξε να μην έρθει κανένας στην ΔΑΕΘ πάρα μόνο στα επιτελεία......τα οποία θα άδειαζε
Τελικά κυριοι του Αρχηγείου από τους 50.000 το μεταναστευτικό θα το λύσουν οι 200 της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης;;;




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια