Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Εμβόλισαν περιπολικά για να ξεφύγουν - Με πυροβολισμούς απάντησαν οι αστυνομικοί


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
 
Ειδικότερα, τρία άτομα, ένας 21χρονος από το Κόσοβο και δύο Πακιστανοί 23 και 20 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα ελέγχου των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα των δραστών, αρχικά προσέκρουσε σε τοιχίο, ενώ στη συνέχεια εμβόλισε τα υπηρεσιακά οχήματα, με πρόθεση να τραυματίσει τους αστυνομικούς.

 

Μπροστά στο θράσος των ατόμων οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στα ελαστικά και τον κινητήρα του οχήματος προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν.

 

Ωστόσο οι δράστες δεν το έβαλαν κάτω.

 

Παρά τους πυροβολισμούς, ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν προς τη δυτική έξοδο της πόλης έτσι ώστε να ξεφύγουν από τα χέρια της ΕΛΑΣ.

 

Τελικά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Ευόσμου, μετά από πρόσκρουση σε είσοδο επιχείρησης, οπότε και συνελήφθησαν οι δράστες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων αλλά και αστυνομικών της ομάδας "Ζ".

 

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

 

Δειτε φωτογραφία από το όχημα που προσέκρουσε στην γκαραζόπορτα της επιχείρησης:
 
 
πηγή: thestival.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια