Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ο Καλλιακμάνης ουδέποτε ασχολήθηκε με τα προβλήματα των αστυνομικών»


Αναδημοσιεύουμε από policepress.gr

Λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policepress  και δημοσιεύουμε αυτούσιο  κείμενο αστυνομικού που ήταν παρών στη σύσκεψη στο αρχηγειο της ΕΛΑΣ όπου σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρήγορη Γερακαρακου και του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικης Αττικης:

 

Δυο λόγια από έναν παρόντα στην «επίμαχη» σύσκεψη σχετικά με τα ελικόπτερα…

 

 

Ο κύριος Καλλιακμάνης, καίτοι του είχαμε γνωρίσει τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε ως προσωπικό της υπηρεσίας εναέριων μέσων, ουδέποτε ασχολήθηκε. Η ΠΟΑΣΥ στην οποία εδώ και μήνες έχουμε απευθυνθεί, με τις στοχευμένες ενέργειες του Προεδρείου της & με μπροστάρη τον Πρόεδρό της, Γρηγόρη Γερακαράκο, αποδείχτηκε τελικά η μοναδική λύση για να φτάσει το πρόβλημα στη φυσική κ πολιτική ηγεσία και βέβαια να αρχίσει η προσπάθεια επίλυσής του. Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί απαρχή θετικών εξελίξεων. Ήταν μια συνάντηση που εξαρχής ανέλαβε και έφερε εις πέρας η ΠΟΑΣΥ με τον Πρόεδρό της.

 

Οι συνάδελφοι που βιώνουμε εδώ και καιρό το πρόβλημα, θέλουμε λύσεις ουσίας και γι’ αυτό απευθυνθήκαμε σε συνδικαλιστές που δεν ασχολούνται με την προσωπική τους προβολή, δεν ζητούν ανταλλάγματα, δεν εκβιάζουν και δεν εκβιάζονται, αλλά όπως αποδείχτηκε από την σύσκεψη στο αρχηγείο, παραμένουν προσηλωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων μας.

 

 

 

Πηγές του policepress ανέφεραν πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των δυο ανδρών με τον κ. Καλλιακμανη να αποχωρεί από την σύσκεψη στο αρχηγειο.
 
πηγή: policepress.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια