Ειδή πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και τα προσέφεραν οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

 

Ειδικότερα, συντονίζοντας τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν είδη (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν σ τους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

 

Συγκεκριμένα :

 

Την 15.12.2019 ο Διευθυντής της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής ΠΙΠΕΡΗΣ Ευάγγελος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

 

Την 19.12.2019 ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης Υπαστυνόμος Α’ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Παύλος, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κυκλάδων μαζί με αστυνομικά στελέχη προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στη «Στέγη» ανηλίκων και εφήβων Σύρου.

 

Την 23.12.2019 ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ Ιωάννης, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στον Οίκο Ευγηρίας «Χαραλάμπειο» Παράρτημα ΑμεΑ Ενηλίκων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

 

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων - Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.