Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μποναμάς στην αστυνομία της Αχαΐας - Ανανεώνονται μέσω ΕΣΠΑ περιπολικά και μηχανές


Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για τους αστυνομικούς της Αχαΐας η ένταξη της ανανέωσης του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. στο ΕΣΠΑ, κάτι που προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με
πληροφορίες αναμένεται η ανανέωση να είναι γενικευμένη αφού εκτιμάται ότι μόνο για τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας μπορεί να παραδοθούν περισσότερα από 40 περιπολικά και μηχανές ενώ παράλληλα θα δοθούν και νέα τζιπ και βαν για ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Πελοποννήσου, υπάρχουν περιπτώσεις ακινητοποίησης κάποιου αστυνομικού οχήματος επειδή η επισκευή προϋποθέτει κάποια χρονοβόρα διαδικασία λόγω της γραφειοκρατίας. Και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες αστυνομικοί αναγκάζονται  να παρακάμψουν αυτές τις διαδικασίες και να επισκευάζουν με δικά τους χρήματα τις βλάβες.
Όσο για τις μηχανές, στην Πάτρα δεν υπάρχουν συνεργεία που να τις επισκευάζουν γιατί όσοι το έκαναν πλέον το αποφεύγουν την πολύμηνη αναμονή για την εξόφληση. Μόνο ένα συνεργείο έχει προσφερθεί κι αυτό βρίσκεται στο Αίγιο. Έτσι, κάθε φορά που κάποια μοτοσικλέτα από την αστυνομική διεύθυνση χαλάει, μεταφέρεται με γερανό μέχρι το Αίγιο για επισκευή.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια