Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γεύμα αγάπης από την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης: Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων φέρνουν, μαζί με τα γλυκά και τα δώρα, ένα αίσθημα αλληλεγγύης. Φωτίζουν μέσα μας εκείνο το κομμάτι μας, που
νοιάζεται και βοηθάει τον συνάνθρωπο του, που έχει ανάγκη έστω και από ένα μόλις ζεστό γεύμα. Ακόμα και για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, οι κοινωνικές δράσεις έχουν τεράστια σημασία για τους άπορους & άστεγους συνανθρώπους μας.
Μία εκδήλωση τέτοιου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ήταν και το Γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, γεγονός που έλαβε χώρα χθες 12/12 στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων.
Στόχος της εκδήλωσης μας, ήταν να συγκεντρώσουμε τρόφιμα ,ώστε να τα προσφέρει στον Σταθμό Αγάπης της Ενορίας. Με λίγα βασικά τρόφιμα, όπως ελαιόλαδο, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζια και γλυκά, η δράση μας δεν ευελπιστούσε να επιλύσει το πρόβλημα των συνανθρώπων μας. Δυστυχώς είναι πολλοί οι άνθρωποι και οι οικογένειες που λόγω των οικονομικών συνθηκών και καταστάσεων, έχουν καταστεί αδύνατοι να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Σκοπός λοιπόν της εκδήλωσης μας ήταν να δώσει σε αυτούς του ανθρώπους μια ανάσα, μερικές στιγμές χαράς και ευημερίας.
Να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης και προμήθειας των τροφίμων: ΤΟ ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ Νηστίσιμο, PORTO PALACE HOTEL, HOTEL EL GRECO, Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.,PARK HOTEL PLAZA HOTEL,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ, HOTEL BLUE BOTTLE, HOTEL ELECTRA PALACE MEDITERΑNEAN HOTEL, TO ΣΠΙΤΙΚΟ, EGNATIA PALACE HOTEL,MADRINO HOTEL, ΗΟΤΕL ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, HOTEL NEA METROPOLIS, ZΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΗΛΙΟΣ ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ROTONTA HOTEL
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τους συναδέλφους -σες, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης,την Γ.Γ της ΙΡΑ ΧΑΝΙΩΝ Κ. ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ Σοφία, τα απλά μέλη της Ένωσής μας, αλλά και τους απλούς πολίτες που προσέφεραν απλόχερα την βοήθεια τους για την επιτυχία της εκδήλωσης μας, καθώς και τα τηλεοπτικά δίκτυα των OPEN TV και SKAITV για την ζωντανή κάλυψη της, στις πρωινές ζώνες των εκπομπών τους.
Όλοι μαζί μπορούμε να αγγίξουμε τις ψυχές όλων των συνανθρώπων μας και να τιμήσουμε τα ιδανικά που πρεσβεύει ηΔιεθνής Ένωση Αστυνομικών.
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια