Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας


Ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Την  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση της Ένωσής μας, στο
Rose Garden-στο Ωραιόκαστρο  Θεσσαλονίκης- το οποίο κατακλίστηκε από εκατοντάδες μέλη μας με τις οικογένειές τους. 

Την τιμητική τους, βέβαια, είχαν οι μικροί φίλοι της Ένωσής μας οι οποίοι απασχολήθηκαν δημιουργικά, ζωγράφισαν και ζωγραφίστηκαν (face-painting) από επαγγελματίες παιδαγωγούς - διασκεδαστές, φωτογραφήθηκαν (Photobooth), γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα και στην συνέχεια ξεφάντωσαν παίζοντας, χορεύοντας και ζώντας μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης με πολλές εκπλήξεις. 

Από το Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείψει ο Αγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε ευχές και πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά τα οποία με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Ένωσή μας, αποκλειστικά για τα μέλη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια από μικρούς και μεγάλους.

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, και ευτυχισμένο το νέο έτος που έρχεται, με υγεία, ευτυχία και χαρά στις οικογένειες όλων των συναδέλφων. 
Χρόνια πολλά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια