Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης

Ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Κατά την επιστροφή της εκδρομής που διοργάνωσε η Ένωση μας την 07-10 Νοεμβρίου 2019 στη Ρουμανία και έπειτα από σχετική πρόταση των μελών του
Προεδρείου της και ομόφωνη σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων σε αυτή, αποφασίστηκε η επιστροφή μικρού χρηματικού ποσού που αναλογούσε στον καθένα ως υπόλοιπο αντίτιμου για την είσοδο σε αξιοθέατα, ξεναγήσεις κ.τ.λ. να δοθεί με μέριμνα της Ένωσης μας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών για κάλυψη τυχόν αναγκών και ελλείψεων του. Επιπροσθέτως, με μετέπειτα ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, αποφασίστηκε η ενίσχυση του ανωτέρω ποσού με μικρή συμπλήρωση από το ταμείο της Ένωσης μας.
    Σήμερα, Δευτέρα 16-12-2019 αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, επισκέφτηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών όπου συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια αυτού κ. Χρύσα ΚΑΡΡΑ και παρέδωσαν το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό. Η κ. ΚΑΡΡΑ αφού ευχαρίστησε την Ένωση μας για τη σημαντική αυτή χειρονομία, μας ενημέρωσε ότι αυτή η οικονομική βοήθεια θα συνδράμει για την αγορά ενός ειδικού τροχήλατου αμαξιδίου το οποίο είναι απαραίτητο για ασκήσεις θεραπευτικής κολύμβησης των  παιδιών που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο.
     Η δική μας ανταμοιβή, ευχαρίστηση  και ικανοποίηση ήρθε λίγο αργότερα όταν βρεθήκαμε με τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών, ακούγοντας τις φωνές τους και νιώθοντας το ‘’ευχαριστώ’’ στα λαμπερά μάτια τους και στα χαρωπά πρόσωπα τους. Ανταλλάσοντας ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αποχωρήσαμε υποσχόμενοι ότι θα υπάρξουν παρόμοιες συναντήσεις στο μέλλον καθώς και συμμετοχή των παιδιών του σχολείου σε επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις της Ένωσης μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Πρόεδρος


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος


 
Η Γενική Γραμματέας


ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

 
 

             


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια