Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Κασιμάτη, το σλόγκαν και οι συνδικαλιστικές αστοχίες - Σοβαρευτείτε

Είδος ... ουσιώδες εν ανεπαρκεία η σοβαρότητα παγιδευμένη μέσα σε μπουρλέσκ. Η Κασιμάτη δεν επιδίωξε τα 15 λεπτά της δημοσιότητας. Της τα δώρισαν απλόχερα οι
επικριτές της, με ένα ατυχή- χύδην αστεϊσμό που ομολογουμένως δεν συνάδει με την ιδιότητα, όμως χτύπησε πάνω στα αντανακλαστικά μιας καχύποπτης κοινωνίας και με μονίμως ενεργοποιημένα τα σύνδρομα της επίθεσης.

Στην παγίδα αυτή έπεσαν πρώτα και κύρια οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, που μεγιστοποίησαν με την αρωγή ενός πολιτικού της κακιάς δεκάρας ένα ανύπαρκτο ζήτημα. Θα ήταν, εάν η φράση αντιπροσώπευε αξιοσημείωτο τμήμα της κοινωνίας. Όμως δεν το αντιπροσωπεύει και οι συνδικαλιστές εμφανίστηκαν ως αγκιτάτορες όλων των συνάψεων του μυγιάγγιχτου.

Η αλήθεια είναι πως οι συνδικαλιστές το τελευταίο διάστημα βάλθηκαν να μας απογοητεύσουν. Το bloko.gr στηρίζει το συνδικαλισμό ενσυνείδητα και πολλές φορές υπέρ του δέοντος. Είμαστε όμως εδώ για να τους θυμίζουμε και τις αμετροέπειες τους.

Ο πρόσφατος καυγάς για το ...πάπλωμα των εντυπώσεων, μόνο χείριστες εντυπώσεις προκάλεσε για το κίνημα των στρουθοκαμήλων. Από τη μία εκατέρωθεν ασόβαρες και παιδιάστικες αφηγήσεις, από την άλλη μεγιστοποίηση ενός ανύπαρκτου θέματος και εθελότυφλοι για θέματα και καταστάσεις που καίνε τον αστυνομικό.

Μία και μοναδική η παραίνεση από μέρους μας. Σοβαρευτείτε.



του Γιώργου Καραϊβάζ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια