Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Αφγανού στα Πατήσια


Εξιχνιάσθηκε άμεσα, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου αλλοδαπού που διαπράχθηκε προχθές (9-12-2019) το βράδυ στην περιοχή των Πατησίων.

 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το βράδυ της 9-12-2019 το θύμα μετέβη σε καφετέρια της περιοχής στην οδό Αχαρνών στα Πατήσια και έπειτα από διαπληκτισμό, για άγνωστη αιτία, με ομάδα αλλοδαπών ο 33χρονος πυροβόλησε εναντίον τους. Κατόπιν, ακολούθησε η καταδίωξη του από άτομα που έφεραν μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

 

Την ίδια μέρα, μαζί με το θύμα, βρέθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 28 ετών οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν ενεργό συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και οι οποίοι συνελήφθησαν.

 

Περαιτέρω, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται επιπλέον ένας 28χρονος αλλοδαπός συνεργός τους.

 

Από την αυτοψία στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και ένας κάλυκας.

 

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια