Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις συλλήψεις για κλοπές από αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μετά από συστηματική έρευνα, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην
ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Συνελήφθησαν, στις 3 και 4-12-2019 στην Κυψέλη και στα Πατήσια, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 25, 28 και 31 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 28χρονος ομοεθνής τους, ως συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβρη, εγκληματική ομάδα με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα, οι δράστες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κινούνταν με μισθωμένα οχήματα και εντόπιζαν οχήματα στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης και του Νέου Κόσμου. Ακολούθως τα παραβίαζαν και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.
Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνες σε οικία και σε αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ηλεκτρονικών συσκευών, ρολογιών και άλλων αντικειμένων καθώς και το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι δύο (22) περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια