Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήκουστη διαταγή!!! Βάζουν εκπαιδευόμενους φρουρούς σε νυχτερινές βάρδιες και Σαββατοκύριακα - Σιγή από το σωματείο

Δεδομένη η απίσχναση των αστυνομικών υπηρεσιών από προσωπικό, με αποτέλεσμα- συνέπεια να καθίσταται σχεδόν ανέφικτη η στρατηγική αστυνόμευσης που χαράσσουν
πολιτική και φυσική ηγεσία.

Από την άλλη όμως μπορεί να νομιμοποιείται η αλχημεία της ... εκπαιδευτικής δραστηριότητας των νέων ειδικών φρουρών που διανύουν στάδιο ταχύρυθμης προετοιμασίας, εντασσόμενοι σε νυχτερινές "ασκήσεις" σε πραγματικό περιβάλλον και τα Σαββατοκύριακα; Κι αν συμβεί κάτι, σε μη εντεταλμένους ακόμα αστυνομικούς, ποιος θ' αναλάβει την ευθύνη; Η διαταγή (ανυπόγραφη φυσικά) που αποκαλύπτει το bloko.gr  είναι αποκαλυπτική.  

Από την άλλη πάλι, έχουμε δει πολλάκις και κατά συρροή εκπροσώπους του ΣΕΦΕΑΑ να ... καλλικελαηδούν στις οθόνες δια πάσα ασθένεια- παθογένεια της αστυνομίας, παρουσιαζόμενοι ως παντογνώστες κήνσορες επί παντός του επιστητού.

Τους βλέπουν οι νέοι ειδικοί φρουροί να βρίσκονται μέρα παρά μέρα ανάμεσα τους ώστε να εγγράψουν νέα μέλη σε ένα σωματείο που αναζητά προσανατολισμό και υπαρξιακό αίτιο, υπό την διαχρονική πολιτική κάλυψη, ενίοτε υπό το βέλος της εντροπίας.

Μήπως στα όποια ανταλλάγματα τους παρέχονται αφειδώς, συγκαταλάγεται η σιωπή ιχθύος για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα νεόκοπα μέλη τους, αλλά και για τον πολίτη;


του Γιώργου Καραϊβάζ


Διαβάστε τη διαταγή



 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια