Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ο Καλλιακμάνης γνώριζε και έκανε ότι δεν ήξερε»


Aναδημοσιεύουμε από policepress.gr



Λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policepress και δημοσιεύουμε αυτούσια νέα επιστολή αστυνομικού σχετικά με το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ΠΟΑΣΥ και του προέδρου της Ενωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικής:


Προς αποκατάσταση της πλήρους αληθειας σχετικά με την σύσκεψη που έγινε στο ΥΠ. ΠΡΟ. ΠΟ στην αίθουσα Π. Μπακογιαννης σχετικά με προβληματα που απασχολούν την Υπηρεσία Εναερίων Μέσων, θα ήθελα να διευκρινησω οτι η Ένωση Νοτιοανατολικης Ατττικης είχε πλήρη γνώση των προβλήματων αυτών εδώ και μήνες και μέσα από γνωστες σελίδες του διαδικτύου που ασχολούνται με αστυνομικά θέματα αλλά κυρίως επειδη είχε ζητηθεί η βοήθειά της επανηλειμενως όταν έγιναν παράνομες διώξεις προσωπικού, οταν επιβλήθηκαν υπερογκα πρόστιμα και όταν δεν ακολουθούνταν από τη διοίκηση οι κανονισμοί του σώματος. Ομως επέδειξαν αδιαφορία, και παρεπεμψαν τους αστυνομικούς που ζήτησαν τη στήριξη της σε άτομα τα οποία ουδέποτε απάντησαν στα τηλεφωνηματα τους, και τους άφησαν αβοηθητους.

Οπως απέδειξαν οι πράξεις και τα γεγονότα, η ενημέρωση της ΠΟΑΣΥ και του κυρίου Γέρακαράκου προσωπικα για να αναλάβουν δράση και να αναδείξουν το μείζον πρόβλημα που υπάρχει στην υπηρεσία ήταν μονοδρομος. Αμεσα η ομοσπονδία, τα μέλη της και ο πρόεδρός της κυριως, στάθηκαν αρωγοί στα προβλήματα των αστυνομικών της ΥΕΜΣΑ, έδωσαν λύσεις και έδειξαν πως πραγματικά η συνδικαλιστικη δράση της ΠΟΑΣΥ έχει επίκεντρο τον αστυνομικό – εργαζόμενο. Αποκορύφωμα αυτής της βοήθειας και της συνδικαλιστικης αρωγής ήταν η εν λογω σύσκεψη σε ανωτατο υπηρεσιακό επίπεδο.

Η ένωση ομως Νοτιοανατολικης Αττικής δεν παρελειψενα να έρθει στη σύσκεψη αφού κλήθηκε από αστυνομικο μέλος της. Άρα πως ήθελε ο κ Καλιακμανης να παρευρεθεί, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει για το αντικείμενο της σύσκεψης? Υποτιμά με αυτόν τον τρόπο την νοημοσύνη μας…


ΥΓ 1: Από τα 20 περίπου παρευρισκομενα άτομα, μόνο ένας δήλωσε οτι επιθυμούσε την παραμονή του Κ. Καλλιακμανη


ΥΓ 2: Ο Κ. Κατσιαμακας είχε προσκληθεί και είχε ενημερώσει οτι θα παρευρεθεί στη σύσκεψη.

Εμείς κύριοι θέλουμε αλληλεγγύη και πράξεις στο να επιλυθούν τα προβλήματα μας όταν το ζηταμε. Με το να παίζετε παιχνίδια σε βάρος αυτών που υποφέρουν, μόνο συναδελφικοτητα δεν δείχνει.




πηγή: policepress.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια