Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας; Θα αλλάξουν το ΠΔ για την παραμονή στο Σώμα;


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Για τρίτη διαδοχική χρονιά επιχειρείται και απ ότι λένε οι γνωστοί παπαγάλοι θα αλλάξει το π.δ. που αφορά την παραμονή ή όχι στο σώμα, για όσους ειναι
στο μεταίχμιο του ορίου ηλικίας ή διώχθηκαν πειθαρχικά ή νόσησαν . Κάθε χρόνο διατείνονται οτι βελτιώνεται υπέρ του εργαζόμενου και ακόμα βελτίωση δεν υπάρχει.
Η αρχή έγινε πριν δυο χρόνια απο τον νυν γ.γ. του υπουργείου προστασίας του πολίτη. Την ίδια πεπατημένη ακολούθησε και ο επόμενος αρχηγός που ειναι μεταξύ αυτών που φιγουράρουν στην κεντρική επιτροπή για την ανασυγκρότηση του κόμματός του. Δεν απομένει παρα να δούμε καταμεσής του Δεκεμβρίου και άλλες αλλαγές!!! (προσωπικά δεν πιστεύω) για τα όρια ηλικίας τουλάχιστον.
Απ τους εργατοπατέρες δε,γίνεται ενας πόλεμος επικράτησης στους υψηλούς ορόφους στο Γουδί. Είναι τουλάχιστον αστείο να ρυθμίζουν τις τύχες των συναδέλφων συνδικαλιστές που δυσκολεύονται στα πάνελ να προφέρουν ακόμα και το όνομα της οργάνωσης με τα τρικάκια.
Κύριοι αφήστε τουλάχιστον τους θεσμικούς να νομοθετούν και μην εμπαίζετε τους συναδέλφους που σας πιστεύουν. Ασχοληθείτε επι του παρόντος και αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις διαδρομές του "τιμήματος" των τελευταίων εργολαβικών.
Θυμηθείτε το ειναι πολύ σοβαρό ζήτημα!!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια