Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο αναγνώστη για τις παιδικές παραστάσεις της ΕΛ.ΑΣ.


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Με αφορμή την πολύ ωραία πρωτοβουλία του αρχηγείου τα τελευταία χρόνια να δίδονται δωρεάν προσκλήσεις για τα παιδιά του προσωπικού θα ήθελα να σας πω τα εξής:
 
Σύμφωνα με τη διαταγή που εστάλη στις υπηρεσίες, θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις 14 κ 15 Δεκεμβρίου. Οι προσκλήσεις θα ξεκινούσαν να δίδονται από Δευτέρα 9/12 κατά σειρά προτεραιότητας πάντα, από το υπουργείο για τις υπηρεσίες που στεγάζονται και ανήκουν σε αυτό και αντίστοιχα από τη ΓΑΔΑ για όλους τους υπόλοιπους!!!
 

Εχθές έκανα τον κόπο και ήμουν 9μιση ώρα το πρωί όπως έγραφε η διαταγή έξω από το γραφείο που θα δίνονταν οι προσκλήσεις και εξεπλάγην βλέποντας να συνωστίζονται στο διάδρομο 40-50 άτομα στη ουρά για τις προσκλήσεις!!
 

Περίπου 09:50 μας ενημέρωναν οι εξερχόμενοι ότι οι προσκλήσεις για τη μια παράσταση τελείωσαν!!!


Μετά από τα παραπάνω προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
 
- Πώς είναι δυνατόν μέσα σε 20 λεπτά να τελείωσαν οι προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου;
 

- Πώς είναι δυνατόν να "χωρέσουν" οι οικογένειες των αστυνομικών μόνο σε 2 παραστάσεις;
 

- Όσοι δουλεύουμε έξω στο δρόμο, δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να μην προλαβαίνουμε καν να ενημερωνόμαστε για αυτές τις ευκαιρίες..
 


Θα μπορούσαν πολύ απλά και εύκολα να δοθούν προσκλήσεις σε κάθε διεύθυνση ξεχωριστά κι όχι να συνωστιζομαστε σαν σε συσσίτιο έξω από ένα γραφείο ενώ ξέρουν ότι σε 10 λεπτα θα τελείωναν οι προσκλήσεις λόγω και των "ημετερων τηλεφωνικών κρατήσεων"....
 

Απλά απαράδεκτο.
 

Ευχαριστώ

 

πολύτεκνος αναγνώστης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια