Στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας η Ένωση Ακαρνανίας

Ανακοίνωση τής Ένωσης Ακαρνανίας: Την 16-12-2019 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας συναντήθηκε στην Αμφιλοχία με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Γεώργιο ΚΑΤΣΟΥΛΑ. Στον κ.
Δήμαρχο τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το Α.Τ. Αμφιλοχίας με κυρίαρχα θέματα: την έλλειψη δύναμης, τα απαρχαιωμένα οχήματα και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Όσον αφορά για: α) τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και στο μέτρο του δυνατού θα παρέχει τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης του Δήμου Αμφιλοχίας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες. β) τα οχήματα θα βοηθήσει για την συντήρηση των υπαρχόντων και δεσμεύτηκε σε συνεργασία με την Ένωσή μας να υποβάλει πρόταση προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή τουλάχιστον δύο οχημάτων τύπου τζιπ (για να υπάρχει η δυνατότητα αστυνομικής κάλυψης και των δύσβατων περιοχών) μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. γ) για την έλλειψη προσωπικού θα θέσει το θέμα τόσο στην τοπική φυσική ηγεσία όσο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η Ένωσή μας ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συνάντηση και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος