Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μέμη Γεράκη δεν θα σταματήσει να ευγνωμονεί τους Κελευστές Θεόδωρο Καλτσά και Παναγιώτη Μουρτζίνη που της έσωσαν τη ζωή.

Το πλοίο που ξεκίνησε από Κεφαλονιά είχε μόλις δέσει στην Κυλλήνη εν μέσω θαλασσοταραχής. Το όχημα βρισκόταν πάνω στη ράμπα όταν το καράβι μετατοπίστηκε και βρέθηκε σχεδόν στο κενό.



ΜΕΜΗ ΓΕΡΑΚΗ – ΔΙΑΣΩΘΕΙΣΑ Με κίνδυνο της ζωής του με σέρνει από το αυτοκίνητο και μου σώζει τη ζωή...  Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές και αυτό το οφείλω στον Θοδωρή και στον Παναγιώτη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ Λ.Σ. Ξεκίνησε μία πορεία το Ι.Χ. μαζί με το πλοίο όντας μισό πάνω στην ράμπα και μισό στην προβλήτα προς τη θάλασσα. Αντιληφθήκαμε άμεσα το γεγονός με τον συνάδελφο. Ο συνάδελφος έτρεξε να απομακρύνει τον κόσμο εγώ έτρεξα άμεσα στο αυτοκίνητο το οποίο άρχισε ήδη να μετακινείται προς τη θάλασσα.Της μίλησα, δεν μου απάντησε καθόλου. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Μπήκα στο αυτοκίνητο, την τράβηξα προς τη μεριά του συνοδηγού την έβγαλα στην προβλήτα και μετά από δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

 

Τους δύο Κελευστές συνεχάρη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
 


Δείτε τις δηλώσει από το ilialive.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια