Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΕΦΕΑΑ: ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ για τη κ.Κασιμάτη - Τα έντυπα εξουσιοδότησης για τους συναδέλφους

Παραθέτουμε ανακοίνωση τού Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής: Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με συνέπεια και θεσμική ευθύνη ενώπιον όλων  των Συναδέλφων, σε συνεργασία   με τους
πληρεξούσιους  και εγκρίτους Νομικούς του, κ. Καπερνάρο Βασίλειο και κα Βαρελά Ευαγγελία , αφού πραγματοποίησαν αρχικά μια άκρως εποικοδομητική και επιβεβλημένη συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  κ. Πλιώτα Βασίλειο, προχωρούν στην υλοποίηση του δεύτερου μέρους  των αποφάσεων του.
Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κάθε υβριστή της τιμής και αξιοπρέπειας των Νεκρών και ζωντανών μας συναδέλφων, καταθέτουμε μηνύσεις εκ μέρους όσων   συναδέλφων  το επιθυμούν, με μοναδική προϋπόθεση από εκείνους την συμπλήρωση και επίδοση στα γραφεία του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  των επισυναπτόμενων απαραίτητων εγγράφων .
Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε εξαντλώντας κάθε θεσμική συνεργασία και επαφή σε όποιο επίπεδο χρειαστεί και για όσο χρόνο απαιτείται .
Δεν υποχωρούμε σε καμιά προσχηματική και υποκριτική συμπεριφορά κανενός  !!

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ: 
2) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ  (Προσοχή: Μην εκτυπώσετε την εξουσιοδότηση μπρος-πίσω γιατί ενδιάμεσα  θα ενσωματωθεί το κείμενο της εγκλήσεως)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια