Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝΑΣΑ: Με εντολή Επιτελάρχη λύνεται το πρόβλημα των μετακινήσεων των συναδέλφων μας στο Αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος"


Κείμενο τής ΑΝΑΣΑ: Σήμερα 2.12.19 αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) πραγματοποίησε συνάντηση με τον επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο
Λαγουδάκη Κων.νο, για το ζήτημα των μετακινήσεων των συναδέλφων μας, πρός εκτέλεση υπηρεσίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμενα Αθηνών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλης Χρήστος, καθώς και αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ  Αλυμάρας Βασίλειος και το μέλος Δημητρίου Ιωάννης.
Απο πλευράς μας εκθέσαμε στον κ. επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ τις  υπηρεσιακές δυσχέρειες που προκαλεί η   έλλειψη υπηρεσιακών λεωφορείων στήν Δ.Α.Α.Α, για την μετακίνηση των συναδέλφων μας ,προς εκτέλεση υπηρεσίας και αιτηθήκαμε την επαναφορά των 2 (δύο) υπηρεσιακών λεωφορειών.

Ο κ.Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ αναγνώρισε τις δυσχέρειες που εχουν προκληθεί και διέταξε την άμεση επιστροφή ενός υπηρεσιακού λεωφορείου και παράλληλα μας γνώρισε οτι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή και του δεύτερου  υπηρεσιακού λεωφορειού εντός των επόμενων ημερών.


Απο πλευράς μας εκφράζουμε ικανοποίηση για την άμεση ανταπόκριση του κ.Επιτελαρχη στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια