Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Μ. Σαλμά με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας και τον συνδικαλιστή Δ. Ραυτογιάννη

Ως ενεργός συνδικαλιστής, έχοντας διατελέσει πρώην πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας και νυν μέλος του ΔΣ της Ενώσεως καθώς και νυν αντιπρόεδρος της
Ελεγκτικής Επιτροπής τής ΠΟΑΣΥ, ο Δημήτρης Ραυτογιάννης,  συναντήθηκε την Δευτέρα 16-12-2019 στο Μεσολόγγι με την  Αντιπεριφερειαρχη  Μαρία Σαλμά.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του Διευθυντή της Δ/Α Ακαρνανίας Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη Πετσίνη.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση περιείχε πλήθος θεμάτων αστυνομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Κορυφαία θέματα που απασχόλησαν την συζήτηση ήταν η έως τώρα συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τοπικής Αστυνομίας προς όφελος τού πολίτη τής Αιτωλοακαρνανίας με κοινό παρονομαστή την ανύψωση τού αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή.
Επίσης η συζήτηση περιλάμβανε και πάγια αιτήματα που αφορούν τούς αστυνομικους όπως αυτά εκφράζονται από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και την τοπική φυσική ηγεσία.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσπάθεια από κοινού φυσικής ηγεσίας και Περιφέρειας για την ένταξη μέσω ΕΣΠΑ Αστυνομικών οχημάτων και δικύκλων και γενικότερα ενίσχυσης της υποδομής της.
“Η κ. Αντιπεριφερειάρχης ενόψει των εορτών ευχήθηκε στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος”, όπως ενημερώνει σχετικά ο κ. Ραφτογιάννης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια