Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συσσίτιο αγάπης από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση
ΣΥΣΣΙΤΙΟ  ΑΓΑΠΗΣ πρόσφερε η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, στα Κάτω Πατήσια Αττικής, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Στόχος της δράσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων όπως λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, τσουρέκια, γάλα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές καθώς και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά και η προσφορά μερικών ζεστών γευμάτων σε άπορους συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές ημέρες.


«Ούτε ένας χωρίς φαγητό» είναι η επιθυμία του εφημέριου του Ιερού Ναού, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αχαρνών 247, π. Δημήτριου Παπανδρέου που μαζί με εθελοντές προσφέρει καθημερινά τουλάχιστον 150 μερίδες φαγητό για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη πάντα με τη στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε μια δύσκολη εποχή που πολλοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν θέματα επιβίωσης, αρχές όπως αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και προσφορά στο συνάνθρωπο είναι αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε για να μη χαθεί το νόημα της αγάπης.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στον π. Δημήτριο για τη φιλοξενία στους χώρους της Εκκλησίας, για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε αλλά περισσότερο για το θεάρεστο έργο που επιτελεί καθημερινά σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη περιοχή.

Η Τοπική μας θα στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες ως άξια πρεσβευτής του SERVO PER AMIKECO.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος      

Η Γενική Γραμματέας

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Έφη




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια